To accomplish great things, we must dream as well as act.

Ik zit in de dream development business. Het is mijn doel om gepassioneerde coaches & creatieve kennisondernemers zoals jou te begeleiden in het realiseren van hun dromen. Door helder te krijgen wat jij écht wil, jouw droom business vorm te geven én trouw te zijn aan wie je diep vanbinnen bent, leer ik je hoe je jouw diepste wensen omzet naar realiteit. Te veel dromen gaan verloren door twijfel of onzekerheid, dat wil ik graag veranderen.

Is het een match made in heaven?

Je bent coach of creatief kennisondernemer met een fijn bedrijf & mooie omzet. Je bent bijvoorbeeld al 2 jaar aan het ondernemen en draait maandelijks meer dan €4.000 omzet. Je gaat sommige maanden al richting 10K. Maar je voelt dat er ruimte is voor meer.

Je begint je comfortabel te voelen in je rol als ondernemer. Je bent steeds op zoek naar diepgang, je grenzen verleggen. Maar wilt ook je omzet zien groeien.

 

Je wilt je winst verdubbelen en de geinvesteerde tijd halveren. Maar hebt geen zin om alles nodeloos complex te maken.

 

Je droomt van meer succes én meer easy breezy flow.

Je wilt en-en.

 

Je hebt geen zin om jezelf te verliezen in die zoektoch naar hoe je dat kan realiseren. Je wilt geen ingewikkelde marketing technieken. Je hebt geen zin in high risks-high rewards. Je wilt duurzame groei en een sterke CEO mindset om aan de toekomst van je onderneming te bouwen. Je wilt eenvoud, een uitgepuurde aanpak en een elegant business model.

 

Je hebt de basics van ondernemen al onder de knie. Instinctief weet je al wat voor je werkt en wat niet. Je ziet dat het groeipotentieel van je bedrijf samenhangt met hoe sterk jouw mindset is.

 

Je wilt klaar zijn for what’s in store.

 

Je wilt het perfecte huwelijk van wie jij als individu én als ondernemer bent.

 

Dat noem ik een intuitief ondernemer.

Authentiek en business savvy.

 

Zodat jij trouw blijft aan jezelf én ambitieus impact maakt op andere, op een manier die hun echt helpt.

 

Dat terwijl:

⋒ Je jouw energie hoog houdt.

⋒ Je bedrijf dynamisch groeit.

⋒ Je jouw omzet & winstmarge boost.

⋒ Je mindset aanscherpt.

⋒ Je innerlijke autoriteit vertrouwt.

 

En zo je droom realiseert.

Dat is waar ik je mee help.

DIT BEN IK HELEMAAL

Misschien klinkt

dit wel herkenbaar:

Je wilt meer innerlijke validatie bij het maken van belangrijke beslissingen.

Je bent klaar om vanuit jouw genius, authentiek jezelf te zijn & wilt ontdekken hoe je dicht bij jezelf blijft terwijl je groeit als ondernemer.

Je ziet in dat aan jouw mindset werken dé volgende stap is om jouw premium onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Zei je net 'JA' vanuit je diepste kern? Dan is dat een teken dat dit traject voor jou is.

 

De grootste(!) stap naar het realiseren van je droom is nochtans verrassend simpel: Ondernemen vanuit wie jij écht bent - niet wie jij denkt te moeten zijn. Pas wanneer je duidelijk durft in te stemmen met jouw volle potentieel en omarmt wie je bent, begin je met meer gemak jouw droom waar te maken.

Misschien kwam je er intussen al achter, maar zijn wie je écht bent, helpt je om ook te groeien als ondernemer.

 

Jouw onderneming mag een reflectie zijn van hoe je het leven ziet, wat je waarden zijn en waar jij graag heen wil & wat voor jou werkt. Als je dat eenmaal weet, kan je je energie, tijd en geld veel gerichter gaan inzetten.

 

Daar gaan we tijdens dit 1:1 traject rond werken.

In de komende maanden:

verken je wie jij écht bent & hoe je jouw potentieel ten volste benut

ga je je waarden in kaart brengen en duidelijk zicht krijgen op hoe je dromen daarbij aansluiten

versterk je jouw ondernemersmindset & tackelen we belemmerende overtuigingen & ontgroeide patronen

creëren we een groeistrategie op maat van jouw dromen & ambities

leer je jouw energie beter kennen & hoe die maximaal te benutten om gericht actie te nemen daar waar het verschil maakt

Wat komt allemaal aan bod ...

01

Jouw energetische blauwdruk

We gaan aan de slag met jouw grootste USP: jouw unieke manier van zijn.

 

"nobody is you & that is your superpower"

 

We zoomen in jouw onderscheidend vermogen en ontaarden zo wie jij écht bent, wat je écht wilt & wat er nodig is om jouw dromen te gaan realiseren.

Zo krijg jij nieuwe inzichten in jezelf als ondernemer en je innerlijke drijfveer, waardoor we de weerstand weghalen die jouw groei vertraagt of tegenhoudt.

02

Jouw spelregels opstellen

Ondernemen volgens je volle potentieel. Je hebt vernieuwde inzichten in wat van jou is en wat wel voor je werkt. Tijd dus om afscheid te nemen van wat je verhindert om de beste versie van jezelf te zijn. We introduceren een nieuwe manier van denken én actie ondernemen.

 

Niet enkel jij, maar ook je bedrijf plukt de vruchten van deze transformatie. Samen gaan we jouw (denk)processen uitpuren om zo jouw impact te vergroten.

03

Droom ontwikkeling

Je hebt veranderingen aangebracht, tijd om te zien hoe die effect hebben op jouw droom. We gaan jouw ambitie verder aanscherpen & jouw high-end aanbod met meer gemak verkopen. Dat terwijl jij leer je energie hoog te houden.

 

Zie je droom steeds meer tot leven komen en vorm aannemen. We werken tijdens deze groeispurt aan jouw mindset en blocks, zodat jij sterk en in controle voelt.

04

Ondernemen op een elegante manier

Nu je comfortabel bent met wat voor jouw werkt, moedig ik je aan groter te gaan dromen & gedurfdere beslissingen nemen.

 

Dit is nog maar het begin van alles dat je voor jezelf kan realiseren.

 

Samen staan we stil bij wat er nog meer mogelijk is, zodat jij ook na het traject een plan voor de toekomst hebt.

Hoe ziet het traject eruit?

5 maanden - 1:1 coaching op maat

  

  • Matchcall van 45 minuten
  • 9 online sessies van 60 minuten
  • Human Design reading van 120 minuten + pdf
  • Dream Development opdrachten & huiswerk
  • Unlimited support via whattsapp. Op weekdagen ben ik met veel liefde bereikbaar voor al jouw mindset vragen

Jouw droom is uniek. Iedere 1:1 coaching vereist een persoonlijke aanpak, op maat van jouw droom afgestemd.

Waarom dit traject met mij aangaan?

Zo leuk kennis te maken, ik ben Beau. Mindset Coach voor creatieve kennis ondernemers & coaches die verzot is op persoonlijke ontwikkeling.

Ik kies voor ondernemen vanuit rust & vrijheid, om zo het verschil te kunnen maken. Het liefst van al spendeer ik mijn tijd aan samenwerken met creatieve en innovatieve ondernemers die voor hun droom gaan, en sta ik hun bij tijdens die reis.

 

 

Mijn achtergrond in psychologie en mode management bleken de perfecte voedingsbodem te zijn om mijn twee grote passies, de innerlijke wereld en het ondernemerschap samen te brengen. Na jaren ervaring binnen een high-end Belgisch modebedrijf besloot ik die kennis in te zetten als eerst VA en daarna als ondernemers coach voor creatieve solopreneurs.

 

Mijn eigen energie bewaken en hoog houden is een van de uitdagingen die me bij Human Design brachten, en ik wou dat ik het jaren geleden al had leren kennen. Het geeft me zoveel validatie als persoon, ondernemer en als coach. Ik ben super enthousiast dat ik HD readings aanbied voor creatieve dienstverleners zodat jij ook beter begrijpt hoe jouw energie stroomt en waar jij het verschil maakt.

 

Ik kijk er naar uit om de connectie aan te gaan,

 

B

IK HEB WAT VRAGEN

Ik heb nog een vraag...

01

Wanneer kan ik beginnen?

Ik werk momenteel met een wachtlijst. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen omdat ik de hoogst mogelijke service wil bieden.

In december 2021 plan nodig ik je uit voor een matchcall als je ingeschreven bent op de wachtlijst.

 

Is er een wederzijdse klik, dan beginnen we in januari 2021. We leggen onze eerste sessie vast tijdens de matchcall.

02

Wat komt aan bod?

Jouw droom is maatwerk, dus ik werk niet met een vaste inhoud. We bekijken samen welke thema's er bij jou spelen en met welke vragen jij zit.

Ieder traject bevat wel sowieso een Human Design reading. Dit is een sterkte tool die ik inzet om inzicht te krijgen in jouw energetische blauwdruk.

 

Verder werken we aan rond intuitief ondernemen, dynamisch groeien, jouw CEO mindset aansterken en energy management.

03

Kan ik als starter ook gebruik maken van het coaching traject?

Het traject is ontwikkelt voor ondernemers die al hun eerste stappen hebben gezet (1-2 jaar ervaring). Je hebt misschien al eerder een strategisch business coach gehad maar voelde dat daarmee niet alles aan bod kwam en je miste extra aandacht voor jouw mindset. Of je bent al bezig met persoonlijke ontwikkeling. Dan is dit traject ideaal voor jou.

 

Ben je een starter die heel ambitieus is en klaar is om er helemaal voor te gaan, boek dan zeker een matchcall. Ik ga je eerlijk laten weten of ik denk dat ik je nu al kan verder helpen. Het laatste wat ik wil doen is jou aan het lijntje houden en onze waardevolle tijd verdoen. Ik ga voor gerichte transformatie, dat kan alleen als je er klaar voor bent.

 

04

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Als je met het traject wil starten kan je je hierboven inschrijven. Je hebt je nog nergens toe gecommit, de wachtlijst inschrijving is volledig vrijblijvend.

 

Je hebt wel voorrang bij het inboeken van de matchcalls en maakt zo meer kans om in januari te kunnen starten.

 

Je ontvangt updates per mail en ik stuur je een vragenlijst toe, zodat ik weet wat jouw verwachtingen zijn en of ik denk dat we een match zijn.

Als ik overtuigd bent dan ik jou kan verder helpen in het 1:1 traject contacteer ik je in december om het verder verloop te plannen.

05

Wat is de investering voor dit traject?

De investering voor het traject bespreken we sowieso tijdens de matchcall en ik informeer je hierover voor we die vastleggen.

 

Het bedrag  kan je in één keer voldoen of je kan ervoor kiezen om per maand te betalen (gedurende 5 aansluitende maanden).

 

Je kan zelf kiezen welke betaalformule het beste voor je werkt.

06

Ik heb nog een andere vraag ...

Is je vraag niet beantwoord, dan is de matchcall het perfecte moment om daar verandering in te brengen.

 

Als je je inschrijft voor de wachtlijst stuur ik je een vragenlijst toe, waarin ook ruimte voorzien is om jouw bijkomende vragen door te sturen. Een eenvoudige, praktische vraag beantwoord ik alvast per mail, een complexere vraag komt aan bod tijdens ons persoonlijk gesprek.