To accomplish great things, we must dream as well as act.

Ik zit in de dream development business. Het is mijn doel om gepassioneerde, creatieve ondernemers zoals jou te begeleiden in het realiseren van hun dromen. Door helder te krijgen wat jij écht wil, jouw droom business vorm te geven én trouw te zijn aan wie je diep vanbinnen bent, leer ik je hoe je jouw diepste wensen omzet naar realiteit. Te veel dromen gaan verloren door twijfel of onzekerheid, dat wil ik graag veranderen.

Traject in a nutshell

Weten hoe je je dromen in doelen omzet is één ding. Je grootste dromen op je ééntje gaan realiseren is een heel ander verhaal. Daarom doen we het in dit 1-op-1 traject samen.

We brengen je dromen helder in kaart en onderzoeken samen wat je tegenhoudt om ze om te zetten in realiteit. De kans is groot dat je geloofd dat jouw ideale business idee niet haalbaar is.

 

Misschien heb je last van allerlei stemmetjes in je hoofd die je tegenhouden of willen beschermen. Ook deze stemmetjes vragen de nodige aandacht, zodat je een mindset kan ontwikkelen die jouw helpt je doelen te realiseren in plaats van je tegen te houden.

 

Ondanks alle verantwoordelijkheden en zaken die elke dag je aandacht vragen, maken we daarnaast een stappenplan met concrete acties om je droom uit te voeren. Ik help je om je droom met anderen te delen en zo de juiste klanten te bereiken.

 

Met mij aan je zijde zal je kalmer en daadkrachtiger koers naar je doel zetten dan je ooit voor mogelijk

Misschien klinkt

dit wel herkenbaar:

Je hebt het druk met je werk en dagelijkse verantwoordelijkheden, waardoor er vanalles op je to do-list staat dat je steeds blijft uitstellen.

Je droom is redelijk vaag waardoor je niet weet met welke concrete actie je kan starten om je doel te bereiken.

Twijfel je of je wel in staat bent om je droom te realiseren? Als je er niet 100% in gelooft, zullen angstige gedachten of onzekere gevoelens je tegenhouden telkens je actie wil ondernemen en buiten je comfortzone wil treden.

Is het antwoord op meer dan 3 punten JA? Dan is dat een teken dat er verandering nodig is.

 

De eerste - en verrassend genoeg grootste! - stap naar het realiseren van je droom is nochtans verrassend simpel: je droom concreet maken. Pas wanneer je duidelijk in kaart brengt wat je wil bereiken (en wat niet) kan je je droom beginnen waarmaken.

Misschien kwam je er intussen al achter, maar dromen zijn eigenlijk vermomde doelen.

 

Het zijn met andere woorden reflecties van hoe je het leven ziet, wat je waarden zijn en waar jij graag heen wil. Als je dat eenmaal weet, kan je je energie, tijd en geld veel gerichter gaan inzetten.

 

Dat is exact wat we tijdens dit 1:1 traject gaan doen.

In de komende maanden:

krijg je inzicht in (en begrip van) je emoties die je tegenhouden om je dromen serieus te nemen en beter in kaart te brengen

ga je je waarden in kaart brengen en duidelijk zicht krijgen op hoe je dromen daarbij aansluiten

wordt je meester over je mindset: belemmerende overtuigingen hebben je niet langer in hun greep door jouw persoonlijke leiderschap

leer je welke stappen je moet zetten om een droom tastbaar te maken door middel van een actieplan, concrete acties etc

ontdek je het belang van je droom visualiseren, het delen met anderen en het samenstellen van jouw dreamteam

Dit traject is voor jou als...

01

je al veel te lang met je dromen rondloopt en ze eindelijk tot uitvoering wil brengen

02

je inzicht wil in waarom je er maar niet in slaagt om je (persoonlijke én professionele) dromen te realiseren

03

je meer tijd wil maken voor de dingen die jij écht belangrijk vindt

04

je klaar bent met je onzekerheid en je mindset naar een nieuw niveau wil tillen

05

je jezelf niet langer klein wil houden, maar je potentieel wil realiseren

06

vanuit rust wil ondernemen en vol zelfvertrouwen stappen wil leren zetten naar jouw gekozen doel

07

je nood hebt aan een systeem om je doelen concreet te maken zodat je ze op een overzichtelijke manier tot uitvoering kan brengen

Hoe ziet het traject eruit?

4 maanden - 1:1 coaching

3290 euro excl. BTW

 • Deepdive sessie van 3 uur
 • 7 online sessies van 60 minuten
 • Om maat afgestemde opdrachten & tips
 • Unlimited support via whattsapp. Op weekdagen beantwoord ik met veel liefde al je vragen en help ik je verder als je ergens vastloopt.
 • Jouw droom is uniek. Iedere 1:1 coaching vereist een persoonlijke aanpak, op maat van jouw droom afgestemd.

De investering is 3290 euro excl BTW. Het is ook mogelijk om in 4 termijnen van 885 euro te betalen.

BOEK JE INTAKE

Na het traject...

01

heb je een duidelijk zicht op je waarden en hoe je ideale levenssituatie eruit ziet

02

kan je je dromen vertalen naar heldere doelen

03

kan je de kracht van visualisatie en het delen van je droom met andere

04

zie je investeren in je bedrijf en jezelf als iets positief

05

ken je de kracht van mindset en persoonlijk leiderschap

06

ben je je bewust van je mindset blokkades, kan je ze herkennen, benoemen en transformeren

07

heb je meer zicht op je gewoontes rond planning

08

weet je hoe je een realistische, heldere planning opstelt om je doelen te behalen

09

is je planning geen chaos meer, maar bestaat het uit een structuur waardoor je geen stress hebt en duidelijk kan focussen

10

heb je een dreamteam en weet je hoe je er een samenstelt

Waarom dit traject met mij aangaan?

Ik wil uitblinken in wat ik doe en een verschil maken. Ik ben daardoor altijd een strever geweest en carrière maken was dan ook lang mijn grootste focus. Tot ik me niet meer gelukkig voelde in mijn job en keihard tegen de lamp liep. Time-out.

Ik durfde echter niet in mijn eigen dromen geloven. "Doe maar gewoon", "Denk je dat je dat wel aankan?", "Mooie dromen, maar eerst je boterham verdienen", hoorde ik vaker dan me lief was. Angst en onzekerheid deden me dan maar naar mijn oude leven terugkeren. Maar deze keer met minder voldoening, energie en richting. Ik hield het nog één jaar vol. Tot ik eindelijk klaar was om te zeggen: genoeg. Ik was mijn tijd aan het verspillen.

 

Ik zei mijn job op en plande een lange reis die me zou helpen mijn grote vragen te beantwoorden. Corona besliste er anders over: in plaats van beweging kwam er stilstand. Dat leidde er verrassend genoeg toe dat ik mijn talenten ging inzetten om creatieve ondernemers te ondersteunen en te ontlasten. Zo hielden ze meer tijd over voor hun core business en konden ze focussen op hun dromen en doelen. Ik had mijn weg gevonden.

 

Al snel merkte ik dat de struggles die al deze ondernemers rond hun dromen ervaren niet zoveel verschilden van de mijne. Als ik hen ernaar vroeg, was de spanning voelbaar. Velen kunnen of durven er niet op antwoorden.

 

Of ze horen dezelfde stemmetjes die ik hoorde. Er zijn zoveel belemmeringen die hen ervan weerhouden om met volle passie te ondernemen. Daar wilde ik hen mee helpen. Zonder helder doel, kan je namelijk ook niet goed inschatten of de acties die je neemt en de taken die je uitbesteed je ook dichter bij je droom brengen. Dat is dus waar ik andere mee help. De angsten loslaten die je klein houden en vanuit passie en met energie die droom waarmaken.

Ik heb nog een vraag...

01

Wanneer kan ik beginnen?

We beginnen altijd met een kennismaking, om te zien of er wederzijds een match is. Hierbij kan ik alvast een zicht krijgen op jouw noden & wensen en kan jij mij alle vragen stellen die je nog beantwoord wil voor ons traject start. Je kan zelf een kennismaking boeken. We kiezen dan ook het moment voor onze eerste sessie.

02

Wat komt aan bod?

Jouw droom is maatwerk, dus ik werk niet met een vaste inhoud. We bekijken samen waar jij staat en hoe we best werk maken van jouw droom. Vanuit de deepdive bepalen we welke thema's we eerst gaan aanpakken, en tijdens iedere sessie maken we ruimte voor wat er op het moment zelf speelt.

 

Thema's die aan bod kunnen komen zijn: je aanbod, marketing, financiële structuur, branding, mindset, ...

03

Kan ik als starter ook gebruik maken van het coaching traject?

Als jij al jouw eerste stappen hebt genomen in je onderneming en al wat ervaring meebrengt, kan ik je het beste begeleiden. Misschien is het nu nét jouw droom om te starten en merk je dat je daar toch wat vastloopt? Dan kom je best eens op een virtuele koffie. We bespreken dan waar je staat en kan ik je een eerlijk antwoord geven of ik al iets voor jou kan betekenen.

04

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Als je met het traject wil starten kan je je hierboven inschrijven. Je ontvangt daarna een mail met uitleg over het traject en een vragenlijst die je me ingevuld terugstuurt.

 

Als ik overtuigd bent dan ik jou kan verderhelpen in het 1:1 traject contacteer ik je om het verder verloop te plannen.

05

Ik betaal liever in termijnen. Kan dat ook?

Je kan zelf kiezen welke betaalformule het beste voor je werkt.

 

Je kan voor aanvang van de coaching het bedrag in één keer betalen of je kan kiezen om per maand te betalen. In dat geval wordt er elke maand €885 (gedurende 4 maanden) gefactureerd.

06

Wanneer is dit traject niet voor mij?

Dromen heb je altijd, dat wil niet perse zeggen dat je er nu klaar voor bent om uit je comfortzone te stappen en ze waar te gaan maken.

 

Daarom maak ik graag duidelijk dat dit traject niet geschikt voor je is. Je schrijft je beter niet in als ...

 

 • als je net uit of nog in een burn-out zit, want hiervoor ben ik niet gekwalificeerd. Heb je echter zin om er terug voor te gaan, dan kijk ik graag met je of we toch al samen aan de slag kunnen. Inzet en energie zijn belangrijker dan labels :)
 • je niet bereid of in de mogelijkheid bent om de vereiste tijd vrij te maken om het traject tot een succes te maken
 • je de verantwoordelijkheid voor jouw succes bij mij legt. Jij moet het uiteindelijke werk doen! Ik wil je daar heel graag & met veel liefde bij begeleiden en mijn inzichten met je delen, maar ik kan het niet voor jou doen.
 • je (nog) niet durft of kan delen wat er in jou leeft
 • je er (nog) niet klaar voor bent om de gedragspatronen en overtuigingen die in je leven onder de loep te nemen en te transformeren
 • je ervan overtuigd bent en wil blijven dat echte verandering voor jou niet mogelijk is

Ready to rise & shine?

Beschouw mij daarom als de stuurman aan boord van jouw schip. Jij bepaalt de koers, en ik help je navigeren naar je einddoel. Ik help je bij het scherpstellen van je doel en waarmaken van je droom.

 

Dankzij mij vind je rust en je transformeer je jouw onzekerheden zodat je in je kracht staat. Samen werken wij een haalbare structuur uit die je in staat stelt doelgericht actie te ondernemen en je doel te bereiken.

 

Ik kan al niet wachten om er samen in te vliegen. xoxo B

Boek vandaag nog een kennismakingsgesprek waarin we jouw dromen verkennen en achterhalen of we een match zijn!

Boek je gesprek