Wat is Human Design?

Denk dat wetenschap en spiritualiteit een baby hebben gekregen om je een blauwdruk te geven van je energetische make-up op basis van je datum, geboortetijd en locatie.

 

Elke persoon heeft een uniek ontwerp en wanneer we het onze begrijpen, kunnen we ons creatieve potentieel met vertrouwen en duidelijkheid benutten.

 

Jouw Reading is een startpunt om dieper in te tappen op jouw persoonlijke energie, zodat jij die kan inzetten om impact te maken. We kijken naar de verschillende delen van jouw Design en maken de vertaalslag naar jou als ondernemer.

Wat mag je verwachten van zo'n reading?

01

Nieuwe inzichten

Krijg duidelijk zicht op wie jij écht bent. We staan samen stil bij hoe, wanneer en wat je doet, maar vooral waar dat vandaan komt. We zoomen in op hoe jouw energie opgebouwd is en hoe jij die optimaal kan gaan inzetten door te focussen op wat voor jou natuurlijk werkt.

02

Peace of Mind

Door inzichten op jouw energetische wereld, ga je eindelijk puzzelstukken voelen klikken, als antwoord op vragen die je jezelf al lang stelt. Zo'n reading voelt als thuiskomen in jezelf. Je stemt in met je true north, en ervaart de rust die hoort bij unapologetically jezelf zijn.

03

Intuïtieve Intelligentie

Ik help je inchecken bij jezelf en de connectie aangaan met je innerlijke stem. Je leert vertrouwen op dat aangeboren kompas dat je wegwijs maakt en stuurt bij het maken van keuzes die jouw dromen ondersteunen. Persoonlijk leiderschap opnemen en zelf aan het roer staan van je beslissingen.

04

Loslaten

Meer innerlijke autoriteit nemen, betekend loslaten van wat niet van jou is. We declutteren en deconditoneren samen gedachten, gedrag en gewoontes die je in de weg staan om door te groeien en geïnspireerd actie te ondernemen. Zo maken we ruimte om volop volgens jouw unieke design te leven en handelen.

Wat mag je van mij verwachten?

01

Coaching & Guidance

Ik deel met jou alle inzichten uit jouw Human Design en fungeer dan als je klankbord. Je kan op mij je ideeën, vragen en angsten loslaten. Ik brainstorm mee op breed niveau en geef je eerlijke feedback over hoe je vanuit jouw design hier naar kan kijken. Samen kijken we naar concrete toepassingen voor jouw bedrijf & in je privé leven.

02

Transformatie

Mijn doel is jou helpen een transformatie te doorgaan. Hoe meer input jij teruggeeft, hoe sterker ik mee kan denken over hoe jouw design jouw dromen, doelen & mindset naar een hoger niveau kunnen doen shiften. Ik zet mijn Projector Energie in om je daarin uit te dagen en begeleiden.

Finding yourself isn't the goal, but being yourself should be.

De belangrijkste relatie die je ooit zal hebben is die met jezelf. Jouw unieke manier van zijn brengt Human Design op een mooie manier  in kaart, zodat je nog dieper kan duiken in wie jij écht bent. Met Human Design verken je jouw energetische blauwdruk. Beschouw het als thuiskomen in jezelf en zien hoe de puzzelstukken in elkaar vallen. Waardoor jij vernieuwde inzichten krijgt over wat wél voor je werkt, volgens je eigen patronen.

So, what’s

next?

01

Boek jouw reading

Bepaal welke reading het beste aansluit bij jouw noden. Ben je nog klaar om helemaal ondergedompeld te worden in je Human Design en zoek je graag snel veel diepgang op? Dan is de Deepdive aangewezen. Wil je starten bij het begin, de basics van jouw energy type ontdekken en dan aanvoelen of er ruimte is voor meer? Dan is de Single Reading voor jou een comfortabele start.

02

Taking a dive

Jij bezorgt me jouw geboortedatum, tijdstip en locatie. De rest regel ik voor jou. Je kan nu enthousiast de dagen aftellen tot jouw reading. Ik dompel je dan helemaal onder in alle interessante inzichten van jouw unieke Human Design Chart. Kan zelf al bijna niet wachten!

03

Experimenteren. Have fun with it!

Human Design is echt een experiment. Er gaan delen uit de reading diep resoneren. Andere inzichten will fit you like your favourite sweater en andere gaan pas later op hun plaats vallen. Ga stapje per stapje elementen uit de reading toepassen op je dromen, je leven & hoe je onderneemt.

 

Maar ga vooral genieten van in je eigen kracht staan en jouw energie optimaal benutten.

Welke Human Design traject past bij mij & wat kost zo’n energetische Reading?

Single Reading — € 190,-
Single Reading - €190

 • Eén reading van 90 min
 • Digitaal via Whereby
 • Inzichten in jouw unieke design
 • De vertaling naar jouw onderneming
 • Replay van onze videosessie
 • Uitgeschreven notities als PDF

BOEK JE READING
Deepdive Reading — € 690,-
laag-seizoen-creatieve-ondernemer
DeepDive Reading - € 690

 • Drie readings van 90 min
 • Een follow-up van 30 min
 • Digitaal via Whereby
 • Inzichten in jouw unieke design
 • De vertaling naar jouw onderneming
 • Replay van onze videosessie
 • Uitgeschreven notities als PDF
 • Werkboek
 • Meditatie voor jouw energy type

BOEK JE READING
Tailormade Support
Tailormade Support - 1:1 coaching

 • Gepersonaliseerd maatwerk 1:1 coaching traject waarbij Human Design & Mindset Coaching elkaar versterken en het beste in elkaar naar boven halen om jouw gedurende 5 maanden intensief bij te staan in jouw HD experiment en de bijhorende transfomatie & mindset shifts.

MEER INFO

 De betaling vindt plaats na het boeken van een datum voor je reading. Je ontvangt van mijn een e-mail met een link naar de beveiligde betaalpagina. De afspraak ook pas bevestigd is na ontvangst van betaling.