human design reading belgie projector manifestor generator manifesting generator reflector

Je kan het je volgens mij niet veroorloven om niet volgens je eigen energie te leven.

Maar je bent ergens de connectie verloren tussen wie jij écht bent, wat jij écht wilt & nodig hebt — en wie jij denkt te moeten zijn, wat je denkt nodig te hebben en wat je nu aan het doen bent.

Je bent overwhelmed, gefrustreerd & het flowt niet  —  je weet dat het eenvoudiger, eleganter, vanzelfsprekender kan, maar hoe?

 

Je weet dat volgens iemand anders voorkeuren & regels spelen, je niet persé gelukkig & succesvol maakt  — je wil meer op je innerlijk intuïtie vertrouwen.

 

Je hebt het idee, dat je jezelf in de weg zit  — Je bent je bewust van je gedrag en gedachten die je daarbij belemmeren, maar hoe by-pass je die?

 

Je weet niet meer hoe alignment voor jou voelt — Je wil eigenlijk gewoonweg onbeschaamd jezelf zijn.

Ik besefte dat ik overal naar antwoorden zocht — behalve bij mezelf.

Vervuld zijn, start bij jezelf. Als je de link kwijt bent met je innerlijke autoriteit, wie je écht bent, wat je gelukkig maakt, wat je nodig hebt, hoe jouw energie vanzelf flowt, ... Begint alles als hard werken aan te voelen — en nét daarom geloof ik niet in hard werken.
Human Design is zo'n magische tool waarmee ik écht mezelf beter ben beginnen begrijpen. Ik combineer het met mindset werk, grounding oefeningen, witchy rituelen om echt thuis te komen bij mezelf. Ik kan nu steeds meer & makkelijker als mezelf opdagen — In mijn bedrijf, mijn relaties & wat ik zelf van het leven wil verkennen.

 

Het helpt me mezelf beter behandelen. In hoe ik mijn bedrijf run, mijn aanbod samenstel & aanbied, hoe ik me uitdruk, hoe ik rust & speel & oplaad, hoe ik mijn relaties navigeer en hoe ik mijn emoties reguleer & uit.

EN IK GELOOF MET HEEL MIJN ZIJN DAT HUMAN DESIGN DAT OOK VOOR JOU KAN DOEN.

Jouw Human Design Reading

01  ✶  Wat mag je verwachten?

Human Design is een liefdestaal  —  die ik graag met je spreek. De Reading is afgestemd op waar jij je bevind in je eigen ontdekkingsreis met Human Design & vandaar uit gaan we dieper. We gaan voorbij de pure theorie, die je kan vinden in boeken & online  — want het gaat erom dat jij die teachings diep gaat verweven in hoe je door het leven beweegt.

 

Ik embody tijdens de Reading mijn guidance rol als projector om je nieuwe inzichten te geven, aangevuld moet reflectie vragen, oefeningen, practices & home play. Het is meer guidance & coaching, dan puur informatief. Dat is de manier waarop ik jou het beste van mezelf & deze prachtige tool kan aanbieden.

02  ✶  Praktische info

Ik stem iedere Reading af op jouw vragen & noden. Ik vraag je daarom om je sessie minimaal een week van tevoren te boeken. Nadat we de sessie hebben ingepland, zal ik je enkele vragen stellen over je Human Design experiment, je verwachtingen, wat er voor jou nu speelt, .. .

Ik wil niet dat tijd een beperkende factor is, alle sessies duren tussen de 2 en 2,5 uur. Ik adviseer je ook nadien tijd te voorzien om de inzichten verder te laten bezinken en al met enkele oefeningen te gaan spelen.

03  ✶  Investering

Binnen mijn visie op healing en persoonlijke groei, werk ik het liefst met mensen die de diepte willen opzoeken en commited zijn aan hun gezondheid & healing. Ik bied in augustus 2023 voor het laatst losses Human Design Readings aan, voor mensen die graag de diepte in willen.
boek Single Reading
Single Reading € 333  — inclusief materiaal, homeplay, pdf & practices

Ik blijf na de sessie beschikbaar via dm support of per mail voor opvolging

Ik wil dat jij leert vertrouwen op de antwoorden die in jou leven.

Finding yourself isn't the goal, but being yourself should be.

 

Aanvullende 1:1 coaching trajecten om je tijdens jouw Human Design-reis te ondersteunen terwijl je deconditioneerd & je energetisch je plek inneemt. Een mix van Human Design, Mindset werk, holistische rituelen die je helpen om te aarden.

I'M NOT IN THE BUSINESS OF CONVINCING PEOPLE, BUT ...

Waarom dit

geen standaard

Human Design aanbod is ...

Kijk, ik ben ervan overtuigd dat er ondertussen heel veel over de basics van Human Design overal op het internet te vinden is. Misschien heb jezelf wel al heel wat blogs, IG posts of zelfs een boek hierover gelezen.

 

👏 And 👏 I'm 👏 here 👏 for 👏 it 👏 — zo is mijn eigen trip down the Rabbit Hole met Human Design ook begonnen. Na +150 readings waarin ik heel gefocust was om de basics aan andere over te brengen heb ik ondervonden dat dat niet meer is waar mijn magic in te vinden is. Ik ga liever dieper. Ik bouw liever de bruggetjes die je niet zomaar in elke blog kan vinden. Omdat ik de som van alle afzonderlijke delen zie. En ik goed ben ik die verbinden.

 

Ik zie dit als pure alchemie & potion making — let's create some magic, baby.