Guidance for the awakening woman who deeply wants to connect with her inner magic, to live spaciously & is head over heels in love with Human Design 🖤

een reis om heerlijk thuis te komen bij jezelf

18 maanden — by application only

I WANT THIS

IK ZIE JOU 

OMHELSEN — THUISKOMEN — RUIMTE NEMEN — EMBODYMENT — ZACHTHEID — KRACHT — ACTIE — ONTSPANNING — LUXE — VRIJHEID — …

I SEE YOU — wat een mooie verlangens je hebt, hoe groots je de wereld ziet, hoe anders het voor je mag zijn.

 

Maar je hebt geleerd je vuur, je wensen, je visionaire wereldbeeld te dimmen en te disconnecteren van je kracht.

 

Je hebt je klein gevoeld, je woorden ingeslikt, je aangepast aan anderen, geleerd hun emoties te managen voor die van jou en vooral hoe te spelen volgens hun regels & wetten. Je werd afhankelijk & zocht steeds meer antwoorden bij de ander.

 

Je voelde je veroordeeld, afgewezen, beschaamd, schuldig en beperkt — door anderen, zeker. Maar ook door jezelf.

 

Maar het is tijd: je hebt hier horen jaren naartoe gewerkt. Je bouwde aan de funderingen & nu ben je hier: hongerig naar meer. Om beweging te creëren, om het anders te gaan doen, om je stem te gebruiken, om je plek te claimen, om je licht te laten schijnen. Je bent terug — klaar om te omarmen dat die magie altijd al die tijd ook al bij je was. Vergeet dat niet.

 

Je bent starlight, je bent pure energie, je bent wilder, vrijer, moediger & wijzer dan je weet and je bent hier op je verlangens & dromen te realiseren. Je bent hier om ALLES te ZIJN, dat je bent. The world needs what you have to offer. En je weet dat, voelt dat diep vanbinnen. Daarom ben je hier …

→ YAY — wanneer beginnen we?

Transformaties

LET THEM DO THE TALKING

" Als je echt iemand wilt die je ziet voor alles dat je bent, dan is Beau de persoon om je te gidsen in je eigen verhaal herschrijven. Ze laat je niet wegkomen met excuusjes & oude verhalen - je dromen zijn te belangrijk."

- Sarah, BE

"Eén sessie met jouw deed meer dan de sessies met mijn psychologe. Als dit al komt van één gesprek, wat ligt er dan nog allemaal op me te wachten als we verder in ons verhaal samen zijn?"

- Annelies, BE

"Met Beau werken heeft mijn hele kijk op de wereld getransformeerd. Ik maakte radicale keuzes, maar voelde me nog nooit zo veilig. Als je nog twijfelt om samen te werken 'DOEN'. Je gaat er geen spijt van hebben."

- Marleen, NL

zeg JA tegen

🌙  DRIPPING YOUR TRUTH ALL OVER THE PLACE ( + BEING KNOWN FOR IT )

 

🌙  LIBERATING YOUR FULL EXPRESSION

 

🌙  FEELING OUTRAGEOUSLY CONFIDENT

 

🌙  EMBODYING + CHANNELING YOUR CREATIVE JUICES INTO WILD SUCCESS

 

🌙  DROPPING ANY REMAINING FUCKS AT THE DOOR

 

🌙  LIBERATING YOUR FULL EXPRESSION

 

🌙  TAKING UP ALL THE DAMN SPACE ( AND MORE )

SPACIOUSLY BEING is een thuiskomen bij jezelf — voor zij die zichtbaar wil zijn, wil inspireren, wil activeren, voor haar die onbeschaamd zichzelf wil zijn

  

“het 1:1 traject gaat over radicale shifts & vallende puzzelstukjes, over grote keuzes en langere periodes van integratie. Het gaat over tijd & ruimte nemen om met jezelf te zijn. Te herconnecteren met je energie & te herondekken hoe je magie werkt.

 

Ik weet dat het zo werkt, de vrouwen met wie ik werkte vertelde het me. Vanaf het moment dat ze ‘JA’ zeiden op samenwerken, is er iets in hun veranderd. Dit traject is de meest intieme & diepgaande manier van samenwerken en is een tailor-made en gecureerde ervaring van 18 maanden.

 

We gaan samen de diepte in: alles komt aan bod: je verlangens, je dromen, je zelfvertrouwen, je zelf-waard, je limiting beliefs, je relaties, je sensualiteit, je magie – ALLES is welkom, JIJ bent welkom. We gaan op een heel persoonlijk niveau & van een diep embodiment verkennen wat je wilt, nodig hebt &  hoe jij je wil voelen als we samen door deze reis gaan. En hoe je wilt opdagen in die belichaamde, vrouwelijke versie van kracht & zelf-expressie.

 

 

Discaimer: deze reis is geen ‘quick fix” want – 1. Er is niets te fixen, 2. We werken vanuit vrouwelijke energie – die graag het langzaam en uitgegbereid aanpakt met veel tijd om diepgaand te integreren. Deze guidance journey is een toegewijd traject dat ons beide uitnodigt tot co-creatie van GROTE tranformaties. Bereid je voor op uit je comfort zone komen, met veel liefde langs je grenzen begeleid te worden, aangemoedigt en gevierd te worden en gerespecteert te worden voor de Juicy, Lovely, Fierce Woman die je bent. Ik zie als jouw pure potentieel al – laten we er samen voor gaan dat de wereld jouw essentie ook mag ervaren.

 

→ I’M SO IN

vision board topics

🌑 HUMAN DESIGN

🌑  AUTHENTIEKE ZELFEXPRESSIE

🌑  ZELFVERKENNING & SHADOW WORK

🌑  VROUWELIJKE & MANNELIJKE ENERGIE

🌑  INNER CHILD HEALING

🌑  NERVOUS SYSTEM REGULATIE

🌑  BODY & BREATH WORK

🌑  SENSUAL DISCOVERY

🌑  INTUÏTIEF LEIDERSCHAP

🌑  BUSINESS & ABUNDANCE

🌑  CREATIVE PLAY

 

+ SO MUCH MORE …

SPACIOUSLY BEING is een luxueuze maatwerk ervaring, specifiek afgestemd op jou de support te geven die past bij jouw verhaal. Bovenstaande topics zijn maar een greep uit de thema’s die aan bod mogen komen en kunnen verkennen. Geen enkel traject is identiek.

 

 

WHY SHOULD I GO ON THIS JOURNEY WITH YOU MISS B?

Beau,  2/4 splenic projector

Ik na een zware burn-out en intensief rouwproces mijn leven voor het eerst écht in handen nam en van mijn vision board mijn werkelijkheid maakte.

 

Ik mijn kernwaarde ‘vrijheid’ leef door te kiezen voor een full-time leven als digital nomad; werken van waar ik wil, wanneer ik wil, hoe ik wil én met wie ik wil.

 

Ik heel veel waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling, groei & ervaringen opdoen en daar ook heel veel in investeer, zodat ik al die learnings ook kan gebruiken om jou een vol, waardevol transformerend traject aan te bieden.

 

Omdat ik als projector in de uitgelezen plek zit om jou te guiden en te zien wat jij nog niet ziet, zodat ik je liefdevol mag begeleiden in je volle potentieel uitstralen.

 

laten we kennis maken

“ IT’S NEVER BEEN ABOUT FINDING YOURSELF. IT’S ABOUT TRUELLY + FREELY BEING YOURSELF. “

SPACIOUSLY BEING bevat:

01

Drie begeleide sessies & interactie momenten per maand, waarvan één deepdive 1:1 videocall + 1 integratie week waarin je rust & ruimte neemt voor aligned actie
gepersonaliseerde “homeplay”, zelf zorg activiteiten, activations, intentie zetting opdrachten & verkennende oefeningen

02

03

18 maanden UNLIMITED support in de vorm van voice notes, telefoongesprekken of video calles voor momentum, extra coaching & guidance, cheerleading, en alle messy in-between momenten dat je graag even wil verbinden
Live dagen in de vorm van een one-day retreat op een inspirerende locatie, volledig verzorgt & ontzorgt met extra guidance & guest teachers

04

05

Mailbox Magic + bonus verrassingen + extra resources die vanuit mijn intuïtie ontstaan en zo passend voelen als ondersteuning bij jouw proces — I love to spoil people i cherish 🤍
JA; 1000x JA

JOUW INVESTERING

De investering maandelijks bedraagt 4-figure en voor een éénmalige betaling voorzie je een budget van 5-figures.

 

 

De energetische shift start met jouw YAY. Jouw verlangen & intentie & commitment is wat wat je verbind met jouw hogere zelf & intuïtief leiderschap

ik wil graag een gesprek plannen