Hello!

Zo leuk kennis te maken, ik ben Beau. Mindset Coach voor creatieve kennis ondernemers & coaches die verzot is op persoonlijke ontwikkeling.

Ik kies voor ondernemen vanuit rust & vrijheid, om zo het verschil te kunnen maken. Het liefst van al spendeer ik mijn tijd aan samenwerken met creatieve en innovatieve ondernemers die voor hun droom gaan, en sta ik hun bij tijdens die reis.

 

Mijn achtergrond in psychologie en mode management bleken de perfecte voedingsbodem te zijn om mijn twee grote passies, de innerlijke wereld en het ondernemerschap samen te brengen. Na jaren ervaring binnen een high-end Belgisch modebedrijf besloot ik die kennis in te zetten als eerst VA en daarna als ondernemers coach voor creatieve solopreneurs.

 

Mijn eigen energie bewaken en hoog houden is een van de uitdagingen die me bij Human Design brachten, en ik wou dat ik het jaren geleden al had leren kennen. Het geeft me zoveel validatie als persoon, ondernemer en als coach. Ik ben super enthousiast dat ik HD readings aanbied voor coaches & creatieve dienstverleners zodat jij ook beter begrijpt hoe jouw energie stroomt en waar jij het verschil maakt.

Het is ook een belangrijk onderdeel van mijn 1:1 coaching traject. Waarbij we niet enkel stil staan bij wie jij bent en wat voor jou werkt, maar we werken rond intuïtief ondernemen, dynamisch groeien en energy management. Allemaal thema's die me nauw aan het hard liggen en ik al verschillende ambiteuze go-getters leerde het verschil maken.

 

Zin om te ontdekken hoe ik ook jou kan helpen je droomleven en business verder vorm te geven?

 

 

Ik kijk er naar uit om de connectie aan te gaan, B

 

Say no more,

I've got you

covered.

fris-je-werkplek-op