Beau Bergmans mindset coaching business gemoedsrust vrijheid zone of genius

Vind je Zone of Genius

The Zone of Genius is een term bedacht door Gay Hendricks en komt uit zijn boek, The Big Leap. Hij praat hier over dingen zoals succes, het vinden en vervullen van je roeping binnen je carrière. Je zone of genius bevat de dingen die voor jou zo moeiteloos en vanzelfsprekend zijn, dat je er eigenlijk misschien niet eens bij stilstaat. Je voelt je ontspannen en kan zonder al te veel nadenken beginnen met creëren.

Read More

Waarom reizen goed is voor je efficiëntie

Reizen is één van de dingen die ik het liefst doe. Naast onbekende landen verkennen, nieuwe mensen ontmoeten en mezelf onderdompelen in andere culturen, leert het me namelijk heel wat over mezelf en hoe ik de dingen aanpak. In deze blog deel ik graag met je welke vaardigheden en inzichten ik heb opgedaan en hoe ik ze nog elke dag gebruik in mijn persoonlijk en professioneel leven. Hopelijk kan jij er daardoor ook mee de vruchten van plukken!

Read More

laag-seizoen-creatieve-ondernemer

Waarom ‘Slow Season’ een voordeel is, deel I

De herfst doet stilaan, maar overduidelijk zijn intrede. Voor mij voelt deze periode altijd een beetje alsof het leven een versnelling lager schakelt. De cyclus van fris, nieuw leven is bijna ten einde en ook de lange zomeravonden worden aan een snel tempo korter. Voor veel creatieve ondernemers valt de herfst samen met hun laag seizoen. Ik vertel je graag waarom Slow Season net een voordeel voor jouw bedrijf kan zijn.

Read More

Waarom ‘Slow Season’ een voordeel is, deel II

In deel II van deze blog duiken we nog een beetje dieper in de mogelijkheden die een ‘Slow Season’ je biedt om in en aan je bedrijf te werken.

Read More